عمر چاه قدیمی را چندین برابر کنید

ساخت وبلاگ

رسوب زدایی و تخلیه چاه فاضلاب از مهم ترین عملیات مرتبط با سرویس ها چاه می شود که انجام این عملیات تاثیر بسزایی در همت چاه و ارتقاء قدمت چاه داراست . تخلیه چاه و از در میان بردن لایه های مازاد در دیواره ای چاه فاضلاب منجر جذب آب فاضلاب به وسیله خاک می شود . پس خوب تر است علاوه بر تخلیه چاه , عملیات لایروبی چاه را هم انجام دهید . چون با تخلیه چاه لایه های مازاد و محکم شده در دیواره ها و رسوبات مازاد از چاه بیرون نمیشوند ولی این مواد هم مثل دیگر فضولات چاه می بایست از آن تخلیه و دفع شود تا چاه بعداز بازه زمانی کوتاهی مجدد لبریز نشود و سعی آن نظیر روز اولیه شود . با لایروبی چاه و رسوب زدایی چاه می توان در دوران زمان طولانی تری به سرویس ها چاه فاضلاب نیاز پیدا کرد . با انجام عملیات لایروبی چاه می توان چاه را مجدد احیا و نظیر روز اولیه جدید کرد .  تخلیه چاه

رسوب زدایی و ارتقا عملکرد چاه چه طور انجام می گیرد؟ 
به خواسته لایروبی چاه فاضلاب و از میان بردن رسوبات دیواره ها و کف تراشی چاه فاضلاب در گام نخستین چاه فاضلاب بوسیله پمپ های کار کشته مکنده تخلیه شده و تمام محتویات چاه به داخل تانکر انتقال میابد . بعد از آن شخص کارشناس و حرفه ای با امکانات ایمنی وارد چاه شده و با دستگاه های اختصاصی مبادرت به تراشیدن و از در بین بردن جرم های بیشتر می نماید . لایه های مازاد که حجم متعددی از چاه فاضلاب را اشغال کرده اند بوسیله ی رسوب زدا ها و مته ها ی منحصربه‌فرد لایروبی چاه تراشیده و از چاه فاضلاب جدا می گردند . این فعالیت تاجایی که به خاک چاه رسد ادامه می‌یابد . دیواره های چاه بعد از لایروبی به راحتی آب فاضلاب را به نیکی جذب می نمایند . از این رو یکی شایسته ترین روش ها برای ارتقاء تلاش و ارتفاع قدمت چاه فاضلاب لایروبی آن می‌باشد . 

برای تضمین تندرست چاه فاضلاب بعداز تخلیه چاه مبادرت به بررسی دیواره های آن کنید . عملیات لایروبی چاه چنانچه به وسیله نیروهای کارآزموده و حرفه ای و نیز چنین امروزی ترین دستگاه ها انجام گیرد در کمترین زمان قادر است چاه کهنه ی و ناکارامد شمارا تبدیل به چاه تازه با سعی بالا نماید . 

درصورتی که عملیات لایروبی چاه به وسیله شایسته ترین موسسه ها خدماتی چاه و فاضلاب انجام گیرد می توان این اطمینان را داشت که عملیات فارغ از هیچ نوع فساد و زخم وصال به چاه فاضلاب انجام میگیرد . 

تخلیه چاه و تخلیه سپتیک تانک روستاهای تهران 
دفع فاضلاب و تخلیه چاه در قبل و جمهوری اسلامی ایران دیرباز به طور ابتدایی و نامطلوب انجام می‌گرفت . فاضلاب تولیدی برحسب حالت محلی در چاه یا این که محیط روباز , همسایه توالتها گردآوری و بعداز تخلیه از آن‌ها تحت عنوان کود در مزارع کشاورزی به کارگیری می شد . این جور روش دفع فاضلاب و هم مجاورت چاه‌های دفع فاضلاب با چاه‌های آب دلیل حیاتی شیوع بیماریهای عفونی و انگلی بوده است . 

اینک فقط تغییری که در موضوع دفع فاضلاب روی داده است استعمال از گندگاه ( گندانبار , مخزن یا این که سپتیک تانک ) است . تجزیه میکروبها در مخازن مذکور تا اندازه‌ای در کاهش آلودگی مؤثر است لیکن به کار گیری بی واسطه پسآب سپتیک تانک در مزارع کشاورزی مجاز نیست . 

خطرها بهداشتی و اثرات دفع ناصحیح مدفوع 
آلودگی خاک , منابع آب , هوا و مواد غذایی 
کاهش میزان ساخت و نیروی عمل 
شیوع بیماریهای انگلی و عفونی در جامعه 
زشت و نازیبا شدن محیط معاش 
مرگ ناشی از بیماریهای عفونی وانگلی در جامعه 

مستراح بهداشتی 
یک کدام از روشهای جنگ با بیماریهای روده‌ای و انگلی , دفع درست مدفوع و فاضلاب از روش به کارگیری از مستراح بهداشتی است . 

گونه های مستراحهای بهداشتی که درمناطق روستایی مورد استعمال قرار می گیرند عبارتند از : 

مستراح معمولی 
مستراح آبگیر 
مستراح گوده‌ای و کانالی 
مستراح کودی 
مستراح آبی رنگ 
مستراح معمولی تصحیح شده تهویه‌ای 

مستراح معمولی بهداشتی 
نوعی از مستراح است که در عین دارا بودن حالت نسبتاً بهداشتی , امکان احداث در روستاها را داراست و ساختن آن نیازی به هزینه متعددی ندارد . 

مستراح معمولی بهداشتی می بایست وضعیت پایین را داشته باشد . 

چاه : 
محفظه‌ای گود که فاضلاب و مدفوع انسانی در آن ذخیره شود به طوری که انگلها و باکتریها و کارداران ضرر بخش به محیط بیرون رویه نیابد و همینطور حشره‌ها و بقیه حیوان ها موذی به آن دسترسی پیدا نکنند . قطر دهانه استوانه‌ای صورت بایستی حدود ۹۰ سانتی متر و دهانه مربع یا این که مستطیلی صورت به بعدها ۱۲۰ - ۹۰ سانتی متر در حیث گرفته شود . 

عمق چاه متبوع برای یک خانوار میانگین ۲ تا ۵ متر و در زمینهای طاقت فرسا و غیرقابل نفوذ به خاطر جذب نشدن آب , عمق چاه را میتوان به ۱۰ - ۸ متر ارتقا اعطا کرد . 

محل چاه : 
با اعتنا به فرآورده و شیب زمین چاه و همینطور تراز آب تحت زمینی در آن مکان , چاه مستراح و چاه آب‌شرب بایستی حدود ۷ تا ۱۵ متر و در بعضا مورد ها ۳۰ متر از یکدیگر مسافت داشته باشد . هر چه مال زمین سست خیس و قابل نفوذتر باشد این مسافت می بایست بیشتر باشد و برعکس در زمینهای محکم و سفت مسافت کمتری را میتوان گزینش نمود . 

کف چاه : 
کف چاه فاضلاب منحصر مستراح در زمینهای یکنواخت غیر آهکی دست‌کم ۵/۱ متر فراتر از تراز آب زیرزمینی قرار گرفته باشد . 

نشیمنگاه مستراح : 
مرحله نشیمن یا این که به عبارتی سنگ مستراح و اطراف آن می بایست از مصالح ساختمانی با استمرار و غیر قابل نفوذ و همینطور قابل شستشو مثل بتون , سفال , کاشی , سنگ چینی و سرامیک استعمال شود . 

اتاقک مستراح : 
– دیواره‌های داخلی و کف تا یک متر قابل شستشو باشد . 
– پنجره به بعد ها ۵۰×۴۰ سانتی متر جهت تهویه و تأمین فروغ مستراح در محل قابل قبولی و با مسافت دستکم ۱۶۰ سانتی متر از کف دیوار قرار گرفته مجهز به توری باشد . 
– درب مستراح از هر نوعی که باشد می بایست با نصب فنر خویش به خویش بسته شود . 
– کف اتاقک مستراح بهداشتی می بایست از تراز اطراف ۱۵ سانتی متر فراتر قرار گرفته باشد . 
– بعد ها داخلی اتاقک مستراح معمولا یک متر در یک متر یا این که حداکثر ۱۲۰×۱۲۰ سانتی متر باشد و دست‌کم طول داخلی مستراح بهداشتی ۲ متر و طول در

سرویس خدمات فنی...
ما را در سایت سرویس خدمات فنی دنبال می کنید

برچسب : تخلیه چاه,تخلیه و لایروبی,لوله بازکنی و تخلیه چاه, نویسنده : مدیر persianservice24 بازدید : 185 تاريخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397 ساعت: 0:18