بازیافت نخاله های ساختمانی

ساخت وبلاگ

بخش عمران و معماری|مصالح ساختمانی 

مصالح مصرف شده در صنعت ساختمان ابزار دست مهندسان عمران و معماری است , در نقشه‌های ساختمانی هر خط علاوه بر نمایش حدود سازه , معلوم کننده مصالح ساختمانی هم است . حمل نخاله غرب تهران

همانگونه که گزینش مصالح مطلوب برای جلوه‌های ظاهری ساختمان از اهمیت خاصی شامل است بایستی با کاربری ساختمان استمرار در قبال دست اندرکاران محیطی و وضعیت اقلیمی و مسایل اقتصادی هم مورد اعتنا قرار گیرد . 

تداوم و ارتفاع قدمت بنا پباده سازی شده فقط با مصالح گران تظمین نمیشود , در صورتی‌که به ساختمان‌های سابق نگاه کنیم صریح است که اعتنا در گزینش و هم‌نشینی مصالح و اعتنا به جزئیات است که‌این استمرار را ممکن ساخته است . گهگاه با هزینه کمتر می‌توان سازه‌های مستحکم تری ساخت . 

ساختمان‌های مستحکم قدیمی 

برای آشنایی مصالح ساختمانی دانایی از خصوصیت‌های فنی و فیزیکی آن ها کفاف نمیدهد , بلکه برای گزینش درست مصالح نیاز به در حیث تصاحب کردن کارها دیگری است , مثل : 

همنشینی با سایر مصالح پروژه . 
طریق محافظت و احتکار کردن مصالح ساختمانی در گارگاه . 
این فاکتور‌ها نقش زیاد مهمی در پباده سازی و اجرای بنا ایفا مینمایند . در طراحی‌های روز دنیا مساله دیگری همچون مشاجره توسعه و گسترش استوار و به کار گیری از مصالح ساختمانی سبز مطرح است , ساخت مصالح سبز بخش جدیدی از مباحث مهندسی ساختمان هست که در آن استعمال از مصالح قابل بازیافت و بازیافت شده و همینطور ساخت مصالحی که فرایند ساخت و منفعت گیری از آن ها به محیط زیست صدمه کم و لابه لا اقل قابل جبرانی وارد نماید مورد دقت است . لذا این امید‌واریم که مهندسان ما هم پا در‌این میدان نو گذاشته تا بتوانیم سهم مؤثری در کاهش نخاله‌های ساختمانی داشته باشیم و صدمات کمتری از این نظر به محیط زیست وارد سازیم . 

بازیافت نخاله‌های ساختمانی : 
بازیافت نخاله‌های ساختمانی تحت عنوان یک مسائل فراوان اصلی مورد اعتنا کارشناسان قرار گرفته است . می‌توان به درصد شایان توجه نخاله‌ها ناشی از عملیات ساخت و تخریب ساختمان که حدود 23 تا 33 درصد کل زباله‌های کم آب شهرها را تشکیل میدهد اعتنا کرد . 

دلیل حیاتی که پباده سازی و صنعت ساختمان را در راستای بازیافت سوق دهی می‌نماید موردها تحت است : 

هجوم حجم بالای نخاله‌ها جهت دفن در زمین . 
هزینه‌های ذی‌ربط مبنی بر حجم و مسافت حمل نخاله‌ها به طور تصاعدی ارتقا مییابد . 
اشغال بیشتراز حد گوشه و کنار . 
صعوبت متراکم نمودن ان ها . 
عدم آمادگی برای بر افروخته شدن جهت به کارگیری برای ساخت انرژی . 
تلفیقی از این مورد ها سازندگان را برای پیدا نمودن گزینه‌های اقتصادی به کارایی وادار ساخته است . 
بحران مواد ساختمانی زاید در کشورهای صنعتی : 
معضل مواد ساختمانی زائد در کشورهای صنعتی 

با لبریز شدن گنجایش زمین‌هایی که برای دفن نخاله ها , مجاز تشخیص داده گردیده اند , و با دقت به ارتقاء تراکم جمعیت کشور‌های اورپایی و چه بسا ژاپن بازیافت آشغال را به یک صنعت کاربردی و سود آور تبدیل کرده اند . به کار گیری از مصالحی که فرآیند بازیافت آن ها اختلال و پیچیده میباشد نظیر پی او سی‌ها در بعضا بخشها ممنوع شده‌است . 

اهمیت اعتنا به مساله محیط زیست محیطی منجر شده‌است که طرح‌ها و تکنیک‌ها جدیدی مانندل Lego ابتکار عمل شود . انگیزه این روش پباده سازی و ساخت قطعاتی است که به راحتی جاگذاری و یا این که جدا شوند . این مصالح ساختمانی به طور بلوک‌های بتنی می باشند که در محل چیده میشوند و بوسیله تسمه‌های فولادی در محل فیکس و به وسیله اجزای سازه‌ای به یکدیگر چفت میشوند . 

کاهش دورریزها : 

برخی از اشکال مصالح ساختمانی نسبت به سایر مصالح مستعمل دورریز بیشتری ایجاد می کنند , بعنوان نمونه : بتن , آسفالت , نخاله ها . 

حدود 50 درصد اجزای زباله‌های ساختمانی از حیث وزن درصد بالاتری از دید حجم را هم به خویش اختصاص میدهند , مصالح چوبی حدود 25 درصد کل محاسبه می شوند , و البته باقی مصالح اعم از فلزاتی نظیر فولاد و آلومینیوم به همراه شیشه , اجزای سقف , گچ , پلاستیک و غیره یک چهارم نخاله‌های ما‌نده را تشکیل میدهند . 

این تقسیم بندی نشان میدهد که شغل های متعددی می‌توان به مراد گمراه کردن مسیر نخاله‌ها ناشی از ساخت و تخریب از محل دفن آشغال انجام اعطا کرد , انجام این عمل به طرح ریزی نیاز داراست . 

دو ادله دوچندان حساس و مؤثر در طرح ریزی و رئیس زباله‌ها در کارگاه می‌توان به تفکیک مصالح و عملکرد آگاهانه برای کاهش تعداد گونه های مصالح اشاره نمود . 

یک کارفرمای پروژه ساختمانی می بایست برنامه مدونی در امر کاهش نخاله و دورریزی‌ها تهیه و تنظیم نموده باشد . 

جزو کارفرمایان هر دو جنبه منافع اقتصادی و بازیافت و به کار گیری از مصالح سبز و مصالح بازیافتی را در حیث دارا هستند . 

کارفرمایان می بایست مشوق عهدوپیمان کاران جهت پباده سازی و اجرای ساختمان‌هایی باشند که در پباده سازی آنان از مصالح سبز و یا این که مصالح بازیافتی به کارگیری میگردد . 

این ساختمان‌ها برای محقق کردن هدف ها ذیل پباده سازی می گردند : 

حداکثر بازیافت ممکن . 
به کار گیری از مصالح بازیافتی شده و مصالح سبز . 
صرفه جویی در مصرف انرژی . 
کاهش مصرف آب . 
تاکید بر سندها کردن و به کار گیری ی دوباره . 
ارائه یک برنامه مشارکتی برای بازیافت نخاله‌ها در باطن ساختمان در هنگام بهره‌برداری . 
گونه های روش‌های بازیابی مصالح : 
1 ) بازیابی بصورت چرخه ی بسته : درین مراحل نخاله‌ها تبدیل به مصالح شبیه مصالح مامان می گردند , بعنوان نمونه : شیشه‌های معمولی مستعمل مجددا به ورق‌های شیشه تبدیل می شوند . 

بازیافت شیشه 

2 ) بازیابی بصورت چرخه ی گشوده : در‌این فرآیند نخاله‌های بازیافت شده به مصالحی نو تبدیل میگردند , به عنوان مثال : قوطی‌های کنسرو تبدیل به فلس‌های برای تسلیح بتن می شوند یا این که بطری‌های پلاستیکی تبدیل به پایین سازی برای فرش‌های ماشینی و موکت می گردند . 

سرویس خدمات فنی...
ما را در سایت سرویس خدمات فنی دنبال می کنید

برچسب : حمل نخاله,حمل نخاله ساختمانی,حمل نخاله ساختمانی شمال تهران, نویسنده : مدیر persianservice24 بازدید : 133 تاريخ : شنبه 26 اسفند 1396 ساعت: 18:32